Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Конструктивні особливості та сфера застосування вишок-турів від компанії VIRASTAR

Будь-які види будівельно-монтажних робіт, на кшталт реставрації, власне будівництва чи ремонту, що виконуються на певній висоті від поверхні будівельного майданчика, вимагають використання спеціальних засобів, що убезпечують робітників від можливого падіння та дозволяють безпечне виконання певних робіт.

Таким видом спеціального обладнання, є зокрема, вишки-тури Virastar, які є одним із різновидів будівельного риштування, проте мають дещо зменшені розміри в поєднанні з легкістю самої конструкції, яка дозволяє її безпечне та мобільне транспортування чи переміщення по будівельному майданчику.  

Деякі конструктивні параметри

Вишки-тури відзначаються простотою монтажу, який триває небагато часу, а надійність конструкції забезпечується завдяки застосуванню спеціальних стяжок та діагоналей, які збільшують показник жорсткості. На відміну від звичайного риштування вишки-тури від компанії «VIRASTAR» дозволяють:

  • виконання будівельних, ремонтних чи реставраційних робіт на невеликому за розмірами будівельному майданчику, який в силу певних обставин має обмежений простір для маневру та не дозволяє встановлення звичного риштування;
  • вільне та легке переміщення вишок-турів на рівній поверхні будмайданчика завдяки наявності спеціальних коліщат, обладнаних стопорним механізмом, що дозволяє чітко зафіксувати вишку в певному положенні та унеможливлює її мимовільне пересування;
  • забезпечити робітників (майстрів будівельників чи реставраторів) цілком безпечною для використання та достатньо широкою площадкою для роботи та переміщення на висоті інструментів, кількох робітників та будівельних матеріалів.

Вишки-тури не потребують спеціальних знань та вимог щодо їх встановлення

Де застосовуються вишки-тури

Конструкція вишок-турів дозволяє їм витримувати високі навантаження в поєднанні з надійністю та стійкістю, за умови облаштування належної поверхні для опори. Зазначені особливості дозволяють використовувати вишки-тури для виконання будівельних чи оздоблювальних робіт як всередині приміщень, так і на зовні – для фасадних чи монтажних робіт (для монтажу висотних конструкцій, світильників чи люстр всередині кімнати).

Вишки-тури є достатньо мобільними, а їхня надійність (стабільність) забезпечується завдяки використанню домкратів або стабілізаторів – гвинтових опор, обов’язкових при висоті вишки понад 7 метрів. Для внутрішніх робіт зазвичай використовуються вишки, що мають ширину помосту в межах 0,7 м, в то час для зовнішнього застосування обирають моделі з значно більшими параметрами робочої поверхні (до двох метрів). Каркас більшості вишок виготовлений з використанням алюмінієвих конструкцій, які не піддаються впливу корозії, на відміну від стальних моделей, поверхню яких покривають за допомогою спеціального захисного шару.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: