Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Робимо ставки та виводимо кошти в Парі-матч

Парі-матч – один із найбільших букмекерів в Україні.

Букмекерська контора Парі-матч приваблює і професіоналів зі стажем, і новачків, які ніколи раніше не укладали спортивних парі. Часто гравці-початківці стикаються з труднощами, при використанні сервісу букмекерських контор. Розглянемо докладно, як зробити ставку та вивести гроші на картку.

Як зробити ставку в Парі-матч

Погодитись з умовами та правилами доведеться ще на етапі реєстрації в конторі. І хоча все це згода представляє лише постановку галочки в віконці, потрібно розуміти, що мінімально знати основні принципи все одно потрібно. Ключові та фундаментальні вимоги до гравця лише такі: досягнуто віку 18 років та надано згоду на обробку персональних даних.

Після цього основне, що залишається знати: як робити ставки? Тут нічого страшного немає, все абсолютно стандартно:

  1. По-перше, потрібно розуміти, що роблять ставки в БК Парі-матч лише зареєстровані користувачі. 
  2. Відповідно, реєструємось повністю. А це означає, що не тільки створюємо свій аккаунт, але й підтверджуємо особистість. 
  3. По-третє, потрібно внести якийсь депозит – щоб банально було на що грати. Способи для депозиту такі, як у всіх легальних букмекерських контор: з банківської картки, з електронних гаманців, з номера телефону чи банківським переказом.

Сам принцип гри досить звичний. У Парі-матч діє два типи ліній: прематч (тобто ставки робляться до початку гри) та лайв (ставки по ходу зустрічі).

Для кожного виду гри своя лінія, а вибирається вона у верхній частині сайту, у шапці (перші два підпункти).

Коефіцієнти, що представлені в лінії інтерактивні. Якщо цікавить саме цей коефіцієнт, то на нього потрібно клацнути мишею (або тапнути пальцем, якщо грати у додатку на смартфоні).

Після цього вибір додається до купона праворуч від лінії. У самому купоні потрібно вказати суму ставки і натиснути на «укласти парі».

Як вивести гроші на картку

Вивести гроші з букмекерської контори можна на рахунки у таких платіжних системах:

  • банківські картки VISA/MasterCard або будь-які інші;
  • електронні гаманці, такі як WebMoney; 
  • банківський переказ.

Згідно з правилами «Парі-Матч» (пункт 12.7), «букмекерська контора залишає за собою право здійснити повернення (виведення) коштів з ігрового рахунку клієнта у будь-який спосіб на свій розсуд, включаючи визначення комісії, лімітів на кількість та суму транзакцій». Щоб надіслати заявку на виплату виграшу, увійдіть до особистого кабінету та відкрийте розділ «Виплата виграшу» та виберіть бажаний спосіб зняття грошей. Після того, як ви вкажете суму для виведення та натисніть «Продовжити», букмекер створить замовлення та перевірить легітимність виплати виграшу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: