Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Фільми, які привернуть вашу увагу з перших хвилин

Розглянемо кілька цікавих варіантів фільмів.

Напружені трилери, хитромудрі головоломки, фантастичні події, які вражають своєю реалістичністю — у нашій добірці ви знайдете фільми онлайн, які вже з перших хвилин привернуть вашу увагу.

5 фільмів для шанувальників захопливого кіно

«Інтерстеллар»

Науково-фантастичний фільм режисера Крістофера Нолана, в якому герой Меттью МакКонахі — Купер — пілотує космічний корабель в іншу галактику, щоб знайти планету для майбутньої евакуації людей. Річ у тім, що Земля страждає від пилових бурь і скоро не зможе підтримувати життя людства. У зв’язку з часовими аномаліями Купер повернеться лише через багато років, коли його діти вже стануть дорослими. Якщо взагалі повернеться…

«Дістати ножі»

Якщо вам подобаються заплутані детективи з елементами комедії, обов’язково перегляньте фільм Раяна Джонсона з Деніелом Крейгом і Аной Де Армас у головних ролях. Сюжет побудований навколо загадкової смерті знаменитого автора детективів Харлана Тромбі. У письменника залишилась велика родина, кожен з членів якої опиняється під підозрою. Тим паче, що хтось невідомий наймає приватного детектива для розслідування дивних обставин смерті.

«Острів проклятих»

Психологічний трилер з Леонардо Ді Капріо в головній ролі знятий американським режисером Мартіном Скорсезе. Федеральний маршал Едвард Деніелс прибуває до психіатричної лікарні, розташованої на острові, щоб розслідувати зникнення пацієнтки. Маршала турбують власні похмурі спогади, а острів дуже нагадує табір смертників. На глядачів чекає багато дивних подій та несподівана розв’язка історії.

«Дівчина з тату дракона»

Детективний трилер від режисера Девіда Фінчера знятий за романом Стіга Ларссона. Журналіст Микаель Блумквіст намагається розкрити таємницю зникнення дочки відомого бізнесмена, а допомагає йому в цьому незвичайна дівчина-хакер Лісбет Саландер, у якої теж є свої секрети. У ході розслідування вони виявляють зв’язок із численними убивствами жінок і виходять на слід кровожерливого маніяка.

«Похований заживо»

Психологічний трилер від режисера Родриго Кортеса, головну роль у якому зіграв Райан Рейнольдс. Герой цієї історії Пол Конрой опиняється у закритому ящику під землею — похованим заживо, але має надію на порятунок, адже в нього є телефон та запальничка. Терористи, які закопали його, вимагають викуп і Пол пристає на угоду, але все виявляється зовсім непросто…

Онлайн-кінотеатр від Київстар ТБ

Вам не обов’язково ходити в кіно, щоб переглядати свіжі новинки або насолоджуватись найкращими фільмами усіх часів. У сервісі Київстар ТБ на вас чекають нові кінокартини та визнані шедеври різних жанрів — від детективів і трилерів до мультиків і мелодрам.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: