Завантаження ...

Особливості плитних матеріалів

Кожне рішення має свої переваги та недоліки. 

Сьогодні купити у Львові плитні матеріали означає придбати якісний товар, що користується попитом за доступною ціною. Товари можуть бути використані для будівництва, виробництва меблів та зовнішнього й внутрішнього оздоблення будівель різного призначення.

На сайті інтернет-магазину пропонується широкий асортимент продукції з деревини. Завдяки співпраці з провідними виробниками компанія гарантує відмінну якість плит ДВП, ДСП, МДФ і відповідність державним стандартам.

Найбільш популярні товари

В каталозі магазину представлений широкий асортимент продукції з дерева:

  • МДФ – плити, виготовлені з волокон середньої щільності. Через величезний тиск, під яким пресується матеріал, отримана пластина має високу міцність. МДФ привабливий, безпечний і стійкий до навантажень. Його можна використовувати для обробки стін, стелі та підлоги, а також для виготовлення меблів.
  • ЛМДФ. Це плити МДФ з заламінованою поверхнею. Матеріал відрізняється глянцевим блиском та стійкістю до вицвітання.
  • ДВП. Деревноволокниста плита, що є пресованим листовим матеріалом. До переваг належить досить висока питома міцність, екологічна чистота, низька ціна та простота обробки.
  • ДСП – це конструкційний матеріал, який використовується в будівництві та виробництві меблів. Відрізняється значною товщиною і стійкістю до комах та грибка.

Кожне рішення має свої переваги та недоліки. 

Чому ДСП така популярна?

Універсальний будівельний і оздоблювальний матеріал ДСП створюється шляхом гарячого пресування деревної стружки з використанням спеціальних клеїв (смол). 

Ключові переваги матеріалу:

  • Стійкість. ДСП зберігає свої якості в кімнатних умовах. На відміну від дерева не потрібно певної вологості повітря, але плита не переносить попадання води.
  • Міцність. Залежить від розміру деревних частинок, їх орієнтації, зусилля пресування, кількості сполучної речовини. Міцність дошки зростає з параметрами щільності. Щільність ДСП представлена в чотирьох різних варіантах. 
  • Вартість. Простота виготовлення, дешевизна первинної сировини, і як наслідок низька ціна плит.
  • Сучасне виробництво меблів неможливо уявити без ДСП. Недорогий, легкий, міцний, вологостійкий і простий в обробці матеріал став вирішальним у створенні меблів.
  • Завдяки ламінуванню ДСП стала більш привабливою та різноманітною за фактурою, кольором та зносостійкістю. Важко придумати матеріал, більш придатний для виготовлення оздоблювальних робіт.

До недоліків ДСП можна віднести втрату форми під впливом вологи. На сайті https://tomek.lviv.ua/catalog/plitni-materiali/dsp/ можна вибрати моделі з різними технічними характеристиками. ДСП стане в пригоді скрізь, незалежно від того, чи потрібно облицювати стіни, вирівняти підлогу чи створити міцну основу для даху. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия