Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Прапори та прапорці: використання у сучасному суспільстві

Прапор - універсальна річ, без якої в сучасному світі не обходиться жодна подія.

прапори

Цей символ з кожним роком стає більш різноплановим, позаяк вже асоціюється не тільки з державністю та свободою. Зараз можна замовити й прапор України, і прапори інших країн, і індивідуальні полотнища з логотипами будь-чого для різних цілей https://flag.ua/ua/flagi.

Прапор як знак приналежності

Ще з історичних давен люди спілкувалися за допомогою знаків та символів. В часи об'єднання в племена, з’явилась потреба ідентифікувати групи та виділяти їх своїм особливим символом. Тому головне призначення стяга - позначати свою приналежність до роду, війська, організації, країни.

Були часи, коли прапори дозволялось носити тільки прапороносцям. Це були масивні великі полотнища, під якими присягали на відданість державі та за збереження яких воїни готові були віддати життя. До державних знамен і досі ставляться з честю і повагою. Ними прикрашають фасади усіх державних установ, встановлюють в приміщеннях навчальних закладів. Жодна офіційна подія не обходиться без цього символу.

Прапор як реклама

Але не тільки державним може бути прапор. Сьогодні використовувати його стало дуже модно, позаяк так можна висловити свою позицію або ж прорекламувати організацію. Більша кількість підприємств, некомерційних організацій та інших структур має в наявності свій символ. Чому? Тому що це зручний спосіб нагадати про себе, зробити рекламу продукції, підкреслити статус компанії, продемонструвати серйозність ставлення до справи та клієнтів.

Яскраві полотна з логотипами використовують на мітингах, автопробігах, автозаправках, спортивних змаганнях, виставках, конференціях тощо.   

Різновиди прапорів, які можна придбати

Сьогодні вибір такої продукції на ринку дійсно вражає. Кожен може звернутися із замовленням до національного виробника прапорів та флагштоків «FlagSystem». Для виготовлення пропонуються кілька варіантів тканини для полотнища. За потреби, виробники можуть брати участь в розробці макета виробу. Сучасний сублімаційний метод друку забезпечує яскравість кольорів та захист їх від вологи й ультрафіолетового випромінювання. До послуг споживача компанії пропонують кілька типів прапорів:

  • з державною патріотичною символікою;
  • країн світу;
  • областей, міст та територіальних одиниць держави;
  • історичні;
  • із власним логотипом під замовлення.

 Одже, прапори є універсальною річчю. Ними можна прикрасити будинки, машини, додати до святкових прикрас приміщення. І в кожному випадку вони додадуть значимості події і привернуть увагу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: