Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Будинок під ключ від компанії Artmetall

Будівництво приватного будинку – доволі тривалий процес, що вимагає значних клопотів та переживань.

Задля їх уникнення варто скористатися послугами з будівництва житлової оселі «під ключ» від компанії «АРТМЕТАЛ УКРАЇНА», яка забезпечує швидке та якісне спорудження будинку з використанням найновіших методів та технологій. Клієнти компанії мають змогу замовити будинок під ключ серед великої кількості проектів, в тому числі – невеликого садового будиночка чи комфортабельного заміського котеджу, зведеного за технологіями модульного та/або каркасного будівництва.

Деякі особливості модульного та каркасного будівництва

Використання модульної технології будівництва дозволяє з’єднувати декілька модулів, що одночасно є окремими кімнатами в єдину цілісну конструкцію. Серед переваг такого будівництва – можливість швидкого та неодноразового переміщення модулів будинку в інше місце, за умови зміни власником будинку місця свого проживання.

Технологія каркасного будівництва передбачає використання міцного металевого каркасу, що слугує основою для кріплення екологічних щитів-панелей. Матеріали, що використовуються для облаштування внутрішніх та зовнішніх стін, а також покрівлі будинку є абсолютно безпечними для проживання людей, що підтверджено відповідними сертифікатами. Стіни будинку є досить легкими, що дозволяє використовувати для облаштування основи полегшену конструкцію фундаменту та водночас здешевлює вартість будівництва.

Ціна спорудження будинку «під ключ» від компанії Artmetall залежить від його загальної площі та індивідуальних особливостей. Для одноповерхових будинків найбільш оптимальним рішенням за параметрами «ціна-якість» є використання модульної технології. Будинки, що за проектом мають два чи більше поверхів, варто будувати з використанням каркасного методу, який також відзначається доступною ціною та можливістю завершення всього будівельного циклу робіт впродовж 60-ти днів.

Етапи каркасного та модульного будівництва будинків та їхні переваги

Спорудження каркасного чи модульного будинку обов’язково включає декілька почергових етапів, в тому числі:

  • виконання комплексу підготовчих робіт для нульового циклу та облаштування полегшеного варіанту фундаменту;
  • виготовлення в заводських умовах модуля та або металевого каркасу майбутньої споруди;
  • монтаж стінових конструкцій та перекриття між окремими поверхами.

На завершальному етапі виконуються роботи з оздоблення фасаду, підключення інженерних мереж та фінішна обробка внутрішнього інтер’єру.

Спорудження житлових будинків за сучасними технологіями дозволяє замовнику заощадити до 50 відсотків коштів в порівнянні з будівництвом капітальних споруд. Окрім доступної ціни такі будинки відзначаються відмінними тепло- та звукоізоляційними властивостями, довговічністю та різноманітністю дизайнерських рішень.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: