Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Рейтинг букмекерів на top10ua.com

Сучасні букмекерські контори перенесли свою діяльність в онлайн режим, дозволивши бетторам-початківцям самостійно обирати портал для створення парі на результати певних спортивних подій.

Отримати реальну винагороду від зроблених ставок можна тільки від надійних, перевірених часом та реальними гравцями букмекерських компаній, які очолюють рейтинг букмекерів на top10ua.com, на кшталт Parimatch, GG.Bet чи ВбетЮа. До складання рейтингу залучені спеціалісти з досвідом роботи, які детально вивчають весь спектр послуг, що надається на сайті азартно-розважального майданчика та за результатами вивчення складають об’єктивну характеристику діяльності букмекера.

Параметри, що враховуються при складанні рейтингу букмекерів

При складанні рейтингу букмекерських компаній обов’язково враховуються декілька параметрів, що є уніфікованими для всіх без винятку букмекерів. До рейтингу, як інформує сайт top10ua.com, може бути включено тільки букмекерську контору, що:

  • має відповідну ліцензію на здійснення легальної діяльності на території держави. Саме ліцензія гарантує здійснення контролю за роботою букмекера з боку відповідних контролюючих та наглядових органів та підтверджує якість її послуг на рівні міжжнародних стандартів;

  • використовує широту ліній розпису для проведення ставок, що надає беттерам великий вибір спортивних подій та ставок на їх результати;

  • застосовує великі коефіцієнти, які дозволяють бетторам, за умови виграшної ставки отримувати солідну винагороду.

При складанні рейтингу обов’язково враховується якість роботи служби технічної підтримки сайту, фахівці якої повинні надавати кваліфіковану допомогу клієнтам. Для порталів, що знаходяться на чільних місцях рейтингу, обов’язковим є використання різноманітних платіжних систем для виведення виграних коштів чи поповнення депозитного рахунку, наявність відеотрансляцій спортивних подій та спеціальних мобільних додатків з повноцінним функціоналом.  

Бонуси від букмекерських компаній

Букмекерські контори задля залучення нових клієнтів використовують різноманітні бонусні програми, акції та заохочення, які можна переглянути на сайті https://top10ua.com/uk/bookmakers-bonuses/. Під час оцінки букмекерів обов’язково враховується надання ними вітальних фрібетів та бонусів на перше і наступні поповнення депозитного рахунку, відсоток кешбеку та наявність бонусів за залучення нових чи потенційних бетторів.

Бонус у вигляді фрібету дозволяє гравцям-початківцям здійснювати безкоштовні ставки, у випадку виграшної ставки гравець отримає на депозитний рахунок різницю між фрібетом та сумою виграшу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: