Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ВІЗА-СВІТ - допомога в отриманні візи на роботу

Багато громадян України, зважаючи на складну ситуацію в державі намагаються виїхати за кордон, щоб знайти високооплачувану та престижну роботу чи здобути відповідну освіту європейського зразка, яка в подальшому значно полегшить пошук роботи в країнах Європейського Союзу чи за океаном.

Завдяки підписанню угод з ЄС українці здобули право безвізового перетину кордону більшості держав Європи, що значно полегшило можливості для туристичних подорожей чи поїздок за кордон для проведення ділових зустрічей та переговорів в справах бізнесу. Водночас для легального працевлаштування за кордоном потрібна робоча віза, для оформлення якої можна скористатися послугами візового центру «ВІЗА-СВІТ» (офіційний сайтhttps://visa-svit.com.ua/).

Як швидко отримати необхідну візу

Самостійно отримати дозвіл на легальне працевлаштування в одній з європейських держав досить нелегко, адже такі рішення вправі приймати тільки консульські відділи іноземних посольств на основі певного пакету документів. Кожна держава встановлює свої правила для перетину кордону з подальшим працевлаштуванням, саме тому спеціалісти візового центру «ВІЗА-СВІТ» зосередили свою увагу на наданні допомоги громадянам України в питання оформлення пакету документів, що необхідні для отримання робочої візи.

Скориставшись послугами компанії будь-який громадянин, який хоче отримати робочу візу, уникне типових непорозумінь з консульським відділом посольства, що виникають у випадку:

  • відсутності легального запрошення на роботу, яке повинно бути виданою фірмою-майбутнім роботодавцем, що зареєстрована в офіційному реєстрі (деталі отримання робочої візи в Болгарію на сайті https://visa-svit.com.ua/en/residence-permit-to-bulgaria);
  • неточного або неправильного пояснення цілі (мети) прибуття в країну ЄС чи держави Шенгенської зони);
  • відсутності належної сервісної підтримки, завдяки якій можна максимально швидко вирішити будь-які поточні проблеми.

Отримання робочої візи в Болгарію

В найбільших містах Болгарії Софії, Варні чи Бургасі українців очікують для виконання будівельних робіт (затребувані як фахівці будівельники, так і різноробочі, що не мають відповідного досвіду). 250-300 вакансій доступні тільки для чоловіків (обмежень по віку немає), розмір заробітку коливається від 600 до 800 євро за місяць.

Вартість виготовлення повного пакету документів для гарантованого отримання робочої візи в Болгарію терміном на 180 днів з оформленням виду на проживання складає 1600 євро, термін виготовлення документів триває 1,5-2 місяці. Для отримання візи претенденту необхідно надати скановану копію паспорту, анкету-резюме (складається на англійській мові), фотографію 3,5*4,5 та довідку про несудимість (мова англійська). Перелік інших документів вказано на сайті.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: