Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Легальні букмекерські контори в Україні та їх переваги

Після значних змін законодавства в Україні нарешті легалізована букмекерська діяльність.

Це означає, що букмекерські компанії тепер можуть розповсюджувати рекламу, працювати в офлайн-режимі та в мережі Інтернет без будь-яких обмежень. Легальні букмекерські контори в Україні мають свої переваги та недоліки, про них і піде мова далі.

Легальні букмекери України – хто вони?

Наразі легальною букмекерською конторою вважається така компанія, котра отримала ліцензію від КРАІЛ – спеціального державного органу. Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей була створена практично одразу після появи нових законів. Щоб передивитися актуальний список легальних букмекерів України, зайдіть до реєстру компаній на офіційному сайті КРАІЛ. Такі контори, як Паріматч, ВБет, Фавбет, Мелбет та Пін Ап в числі перших зареєструвалися в КРАІЛ. Тепер ці компанії приймають ставки в гравців з України, не порушуючи чинне законодавство. Разом з тим українцям також доступні міжнародні букмекерські компанії, що офіційно зареєстровані в інших країнах.

Переваги ставок на спорт в легальних конторах

Звичайно, кожен гравець самостійно обирає, в якій конторі почати ставити на спорт – в ліцензованій в Україні чи на Кюрасао. Ми ж лише виділимо головні плюси букмекерів, які співпрацюють з КРАІЛ.

  1. Контори з ліцензією точно виплатять виграні кошти в ті терміни, які вказані на офіційному сайті або в додатку.
  2. Навіть якщо у вас виникнуть проблеми з представниками букмекерської контори, завжди можна звернутися до органу, що видав ліцензію на прийом ставок.
  3. Сайти легальних букмекерів не блокуються інтернет-провайдерами, тож вам не доведеться шукати дзеркало.
  4. Ліцензовані контори зазвичай більш лояльні до гравців, тому вам не слід турбуватися щодо затримок виплат або повернення виграшних ставок на спорт.
  5. Гравці з проблемами з залежністю можуть відсторонитися від ставок на певний час.

Якщо для вас ставки на спорт – це робота, є ще один важливий плюс. Співпраця законних букмекерів та КРАІЛ з податковими органами дає можливість отримувати легальні прибутки. В такому разі вам не доведеться пояснювати, наприклад, банку, звідки на картку надійшла крупна сума грошей.

Який податок мають сплачувати гравці

В 2022 році податок на виграші в букмекерських конторах складається з двох частин: 18% - податок на прибуток фізичних осіб, 1,5% - військовий збір, котрий стягується з усіх прибутків громадян. Порівнюючи з деякими іншими країнами, це досить великий податок. Наприклад, в Польщі це 12%, а в Британії – 15%. Саме високі податки поки що не сприяють відмові гравців від міжнародних букмекерів на користь легальних українських контор. 

Джерело: https://lifedon.com.ua/economy/release/78872-sportivnye-stavki-favbet-v-ukraine.html

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: