Завантаження ...

Все, що потрібно знати про візитки та їх виготовлення

Візитки стали настільки звичною справою, що нікого не можна здивувати тим, що їх можна друкувати цілою партією всього за годину. Однак поспішати точно не варто, враховуючи, що дана друкована продукція виконує представницькі функції, важливо правильно її скласти.

Візитка є своєрідним «обличчям» людини, за якою оцінюють персону ті, хто особисто з нею не знайомий. Саме тому важливо зробити її якісною та у сучасному дизайні.

Цифровий друк

Цей спосіб друку візиток сьогодні стає все більш затребуваним. Причина цього – підвищена оперативність. Подібним чином можна надрукувати не тільки візитки, а й будь-які інші матеріали: листівки, брошури, інструкції та ін. Однак швидкість – це ще не все, коштує цифровий друк недорого, навіть для малих тиражів.

Офсетний друк

Даний метод вважається на ринку одним із найбільш затребуваних, його використовують також не тільки для друку візиток. Будь-яка поліграфія за допомогою офсетного друку виходить максимально якісною завдяки широкому діапазону кольорів. Технологічно офсетний друк – процес досить складний, устаткування її виконання коштує дорого, і обслуговувати його мають лише фахівці. Всі ці фактори, природно, позначаються на ціні, проте для великих тиражів це ідеальний варіант, тому що вартість буде не така відчутна, якщо потрібно роздрукувати багато екземплярів відразу.

Шовкографія

Цей спосіб друку порівняно недавно став використовуватися виготовлення візиток. Головна його перевага – це можливість виготовити картки практично на будь-якому матеріалі, вісно, і коштуватиме такий друк буде дуже дорого. Однак, чого не зробиш для того, щоб справити враження?

Візитки в сучасному виконанні друкуються не тільки на папері, в якості основи вибираються пластик, шкіра, тканина, деревина та метал. Таким чином, фахівці втілюють у життя будь-які ідеї замовників.

Якими мають бути візитки

Розмір ніяк не відіграє суттєвої ролі, якщо йдеться про представницькі та корпоративні картки. Особисті ж візитки не мають сенсу підганяти під загальноприйняті стандарти. Дизайн їх може бути оригінальним, у цьому випадку їх навіть збережуть на згадку.

Персоналізовані візитки виготовляють у друкарні «Успех Принт» за допомогою цифрового друку. Те саме стосується людей творчих професій. Візитка для них – засіб самовираження, якщо творчість – це ще й бізнес, то заради краси можна багато чого піти. Оригінальність проявляється не тільки в розмірах, а й у дизайні, використовуваних матеріалах, змісті та оформленні. Щодо кольорів, то тут можна нічим себе не обмежувати. Всі характеристики досить умовні навіть незважаючи на те, що багато хто схильний вважати, що правильно підібраний відтінок – це вже половина успіху. У поліграфії білий може поєднуватися з будь-яким іншим, головне не перевантажувати візитку великою кількістю відтінків, щоб не заважати сприйняттю інформації.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия