Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Особливості вибору ліжка

Сон є обов’язковою умовою людського життя, оскільки завдяки йому організм людини має можливість для повноцінного відновлення всіх фізіологічних функцій після напруженого трудового дня.

Саме тому для сну, що складає приблизно третину нашого життя, повинні бути створені належні умови, які можна забезпечити тільки використовуючи зручні та комфортні ліжка. Завдяки правильно обраному ліжку нічний сон принесе ранкове полегшення для м’язів та спини, зарядить енергією та бадьорим настроєм на цілий день.

Як правильно обирати ліжко для сну

Сучасні спеціалізовані магазини меблів пропонують покупцям різноманітні моделі та типи ліжок, обираючи які, потрібно враховувати декілька важливих моментів, на кшталт ваги та статури людей, які будуть на ліжку спати, матеріал, з якого виготовлена основа ліжка, наявність/відсутність в комплекті спального матрацу. Відвідуючи меблеві офлайн магазини покупці мають можливість випробувати комфорт та зручність лежання на пропонованих до продажу варіантах ліжок, проте тут варто враховувати, що ціна меблевої продукції в таких торгових закладах зазвичай є вищою в порівнянні з цінами в інтернет-магазинах.

Сайт https://ars.ua/mebli/spalnja/lizhka/ пропонує відвідувачам великий асортимент ліжок, ціна яких коливається від 2983 гривень до 49735 гривень. Обираючи ліжко, покупці, окрім цінових критеріїв, повинні враховувати:

  • зручність ліжка для обох партнерів, у випадку придбання двоспального ложе (вказані критерії варто узгодити заздалегідь, щоб уникнути дискомфорту та нарікань з боку одного з партнерів);
  • відповідність параметрів ліжка розмірам спальної кімнати – для маленької спальні не варто обирати надто велике за габаритами ліжко, біля якого вкрай проблематично буде поставити приліжкові тумбочки та розмістити інші меблеві аксесуари;
  • функціональні можливості ліжка для зберігання постільної білизни чи інших речей гардеробу.

Асортимент ліжок від інтернет-магазину АРС

На сайті https://ars.ua/ відвідувачі мають можливість придбати звичні моделі ліжок, диван-ліжка та моделі king size, які завдяки своїм розмірам забезпечують максимальний комфорт для відпочинку та сну. Індивідуальні дизайнерські особливості спальної кімнати здатні підкреслити узголів’я ліжка, які можуть бути дерев’яними, металевими чи оббитими різноманітними тканинами. Завдяки дерев’яним узголів’ям ліжка спальна кімната набуває класичних обрисів, тканинні узголів’я відтворюють м’які та затишні мотиви, а ковані елементи відповідають авангардним дизайнерським рішенням. 

В залежності від вибору покупця ліжка можуть мати чи не мати ніжки, проте максимально комфортний відпочинок забезпечить правильно підібраний спальний матрац. 
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: