Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Де придбати металочерепицю

Сучасні будівельні конструкції, від багатоквартирних до індивідуальних житлових будинків, виробничих споруд чи сучасних офісів неможливо уявити без даху, який накритий металочерепицею.

Металочерепиця https://mostasia.od.ua/uk/product-category/metalocherepytsya/ користується неабиякою популярністю серед забудовників завдяки своїм технічним характеристикам, легкій вазі в порівнянні з іншими покрівельними матеріалами на кшталт шиферу чи черепиці, тривалому терміну експлуатації без зміни технічних параметрів незважаючи на погодні фактори та негативний вплив навколишнього природного середовища. 

Особливості металочерепиці від компанії «МІСТ-АЗІЯ»

Одним із видів продукції, яку можна замовити на сайті компанії «МІСТ-АЗІЯ» є металочерепиця типу «Монтеррей». В залежності від вибору замовника поверхня металочерепиці може бути:

  • глянцевою чи матовою;
  • однотонною чи мати на поверхні спеціальний принт;
  • форма принта нагадує зовнішні ознаки керамічної покрівлі, дерева або камуфляжу.

Замовлення на виготовлення металочерепиці, оформлене на сайті заводу виробника, буде виготовлено в чітко обумовлені строки, необхідну замовнику кількість листів металу та їх оптимальну довжину задля уникнення надлишкових фінансових витрат буде розраховано фахівцями компанії у відповідно до особливостей дахової покрівлі. Для виготовлення листів металу, що імітують керамічну чи гончарну черепицю, на заводі застосовують сучасні технологічні процеси, які гарантують відповідну якість металочерепиці за доступними цінами від заводу-виробника. Виробничий процес виготовлення металочерепиці суворо контролюється на всіх його стадіях, як наслідок, технічні параметри готової продукції відповідають вимогам ГОСТу, що підтверджено відповідним сертифікатом якості.

Для виготовлення металочерепиці використовуються попередньо грунтовані та піддані пасивації листи металу, що мають спеціальне полімерне покриття. Виготовлення звичного профілю на листах металу здійснюється спеціальними автоматичними лініями під холодним тиском за допомогою роликів.

Чому варто обирати металочерепицю від компанії «МІСТ-АЗІЯ»

Використання металочерепиці в облаштуванні дахових покриттів має ряд незаперечних переваг, оскільки дозволяє здійснювати монтаж покрівельних листів забудовникам, що не мають відповідного будівельного досвіду (покрокову інструкцію монтажу металочерепиці можна знайти в інтернеті). Вага металочерепиці є невеликою, тому її монтаж не вимагає надпотужних дерев’яних конструкцій даху, а за умови дотримання правил монтажу та експлуатації металочерепиця здатна прослужити понад 50 років, не вимагаючи жодних затрат на ремонт чи поточне обслуговування.
Різноманітна палітра кольорів, що застосовується в процесі виготовлення металочерепиці заводом-виробником здатна задовольнити любі фантазії дизайнерів, а відносно невисока ціна металопродукції дозволяє її придбання покупцями з невеликим об’ємом бюджету.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: