Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Переваги газонокосарки Honda HRX537C5 VYE

Кожен власник присадибної ділянки чи заміського котеджу мріє про доглянутий та ідеально покошений газон біля будинку, рівненький травостій в садочку, біля плодових та декоративних кущів.

Зазначену мету можна досягти використовуючи можливості самохідної косарки Honda HRX537C5 VYE, за допомогою якої можна успішно доглядати газон на площі 20-25 арів. Бензинова газонокосарка, що містить вбудований варіатор, дозволяє її експлуатацію впродовж цілого робочого дня завдяки надміцному корпусу Polystrong, здатному до витримування великих навантажень.

Особливості конструкції

При виробництві корпусів для косарок Honda використовується спеціально розроблений та запатентований компанією матеріал XENOY, завдяки якому значно зростає міцність корпусу та його здатність до витримування ударів, що можуть виникати внаслідок попадання каменів чи інших твердих предметів, залишених на газоні. На відміну від звичайний поліпропіленових корпусів, корпус газонокосарки, яку можна придбати на сайті https://honda.com.ua/gazonokosarka-honda-hrx-537-c5-vye/ відзначається кращими показниками вібро- та шумопоглинання (з аналогічних матеріалів виготовляють бампери для авто ТМ Honda).

Матеріал корпусу газонокосарки має високу стійкість до ультрафіолетового випромінювання, не піддається корозії чи деформуванню, оскільки він відлитий у вигляді однієї деталі -заготовки задля максимального забезпечення таких показників як міцність та жорсткість.

В газонокосарці передбачено три режими косіння газону, впродовж яких можливе подальше мульчування скошеної трави, її збирання в бункер чи просто викидання трави позад косарки. Переведення газонокосарки від одного до іншого режиму скошування трави не вимагає особливих маніпуляцій та великих затрат часу. Завдяки варіатору користувач має можливість безпечно регулювати показники швидкості пересування косарки по газону, а армовані леза довго не старіють та зберігають свої початкові властивості навіть після тривалого використання газонокосарки.

Незаперечні переваги 

Використання бензинової газонокосарки Honda HRX537C5 VYE має ряд переваг, серед яких:

  • дозволяє здійснювати скошування травостою максимальною висотою 101 мм та мінімальною висотою 19 мм на ширині 50 мм (?);
  • використання нового двигуна GCV200 забезпечує косарці вищу потужність та більший обертаючий момент, що значно збільшує показники турбулентності у циліндрах чотиритактного двигуна;
  • наявність збільшеного наповнювача паливного баку місткістю 0,9 л забезпечує більш швидку та безпечну заправку двигуна.

Використання системи Auto Choke System (ACS) для запуску двигуна гарантує його надійний запуск незалежно від умов навколишнього середовища.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: