Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Що пропонує бізнес-школа «КРОК»

Учитися нікому і ніколи не пізно, «навчання впродовж усього життя» – саме таку концепцію сповідують викладачі університету «КРОК», де може навчатися навіть вся сім’я – діти здобуватимуть освіту, відвідуючи ліцей, коледж чи університет, а батьки – бізнес-школу.

Навчальні програми для дорослих складені з врахуванням вимог, що пред’являть сучасним менеджерам, фахівцям, підприємцям та керівникам різного рівня сучасні трансформаційні процеси, новітні технології та повсюдна глобалізація бізнесу.

Основні завдання, що вирішує бізнес-школа «КРОК»

Фахівці бізнес-школи «КРОК» розробляють навчальні програми та курси з врахуванням прагнення слухачів бути на передньому краї вимог сьогодення та готовими до сприйняття інноваційних ідей та рішень. В процесі навчання слухачі школи вчаться сповідувати принципи:

  • адаптивності та цілісності;
  • креативності та співробітництва;
  • глобального мислення, свободи та відповідальності.

Освітні продукти бізнес-школи адаптовані до поточних та майбутніх потреб ринку, до викликів та можливостей нової епохи цифрових технологій. Викладачі школи прагнуть розрити потенціальні можливості кожного слухача, трансформувати його мислення відповідно до вимог сьогодення та звільнити його від шаблонів та умовностей. Одними з центральних проблем, що вирішує школа є допомога у вирішенні бізнес-проблем та медіація, яка дозволяє врегулювати будь-які суперечки та конфлікти.

Очікувані результати від навчання у бізнес – школі

Всі слухачі, що пройшли повний курс навчання у бізнес – школі отримають відповідні знання для:

  • повного розуміння функціонування систем бізнесу і контекстного середовища, в якому працює бізнес;
  • розвитку лідерських якостей, навиків командної роботи та комунікації;
  • нових ділових контактів та необхідних управлінських рішень.

Завдяки програмі МВА слухачі курсів отримують нові, корисні для майбутньої роботи зв’язки у бізнес – середовищі, підвищують рівень особистої та професійної значущості, відкривають нові можливості для подальшого працевлаштування та кар’єрного росту.

Програма МВА розрахована на керівників бізнесу, підприємців та людей, котрі мають власну справу та дозволяє одночасне здобуття диплому МВА та швейцарської школи SMBS. Крім того, можливе навчання фахівців в сфері менеджменту, економіки та управління бізнесом у звичному (МВА ІТ) та модульному форматі і в максимально стислі терміни (міні МВА). Окрема програма передбачена для працівників у сфері фармацевтичного менеджменту та маркетингу (МВА Фарма) та керівних правників компаній і операційних директорів. Навчання проводиться в вечірній час або у вихідні дні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: