Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Парова швабра для миття – ваш ідеальний помічник

Прибирання - одне з тяжких жіночих обов’язків, вимагає багато часу та сил. Попри надсучасні гаджети, які спрощують життя кожної жінки, іноді домогтися ідеального порядку за допомогою звичайного пилососа чи новомодної швабри неможливо.

І тут на допомогу господиням приходять парові швабри. Вони є втіленням чогось середнього між пилососом та пароочисником. Такі швабри використовують гарячу пару для очищення різноманітних поверхонь, таким чином, завдяки високим температурам, видаляється не тільки застарілий бруд, а й бактерії. Погодьтеся, що це вагома перевага в час тотальних карантинів та нових штамів Covid-19. Саме тому їх використовують не тільки господині, а й клінігові компанії.

Що це таке

Парова швабра – це електрична швабра, яка потребує підключення до джерела живлення. Окрім того, цей прилад нагадує стандартну швабру для підлоги. Вона дозволяє прибирати без використання миючих засобів. Гаряча пара видаляє забруднення більш ефективно, ніж стандартна ганчірка та швабра. Звичайно, що завдяки своїй функціональності парова швабра має більшу вартість. Парова швабра для миття – ідеальний помічник для підлоги та інших поверхонь.

Принцип роботи

Незвичайна, проте легка конструкція дозволяє вільно переміщати парову швабру будинком або квартирою, так як її вага не більша трьох кілограмів. Варто відзначити, що споживання електроенергії мінімальне, тому сума в платіжках не істотно зміниться. Ергономічна форма дозволяє проникати у найвіддаленіші кутки. Для використання необхідно залити у ємність води, яка підігрівається та випаровується, почекати 30 секунд та починати прибирання.

Принцип роботи парової швабри надає можливість користувачу не тільки якісно прибрати, але й позбутися специфічних ароматів, та навіть провести дезінфекцію.

Переваги парових швабр

Використання цього сучасного девайсу зручне, і такі прилади є дуже ефективними. Найбільш важливі переваги:

  • Універсальність. Можна використовувати для миття підлоги, а також стін з плитки та навіть вікон. Такий чудо-помічник впорається з усіма поверхнями.
  • Проста експлуатація. Гаряча пара зволожує поверхні та водночас вони швидко висихають, що робить прибирання швидким та безпечним. Можете забути про розлиту воду з відра або довге очікування, коли висохне підлога.
  • Прибирання без хімії. Можна забути про безліч миючих засобів, які не дозволяють якісно відмити поверхні та ще й додають робити, адже потребують повторного миття.
  • Довговічність. Такі прилади, хоч і коштують доволі дорого, проте вони мають вражаючий строк служби.

Зважаючи на такі вагомі переваги, можна зробити висновок, що парова швабра – це незамінний помічник для професійного та побутового прибирання, який стане у нагоді й зробить цей процес легким.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: