Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Звіт міського голови за 23 лютого 2017

23 лютого у залі Кіноконцертного комплексу міський голова Славутича Юрій Фомічев звітував про діяльність виконавчих органів Славутицької міської ради у 2016 році. Він інформував громаду про виконання міського бюджету. Зробив підсумок соціально-економічного та культурного розвитку Славутича ...

 

23 лютого у залі Кіноконцертного комплексу міський голова Славутича Юрій Фомічев звітував про діяльність виконавчих органів Славутицької міської ради у 2016 році.

Він інформував громаду про виконання міського бюджету. Зробив підсумок соціально-економічного та культурного розвитку Славутича за 2016 рік. Зупинився на досягненнях міста, висвітлив проблемні питання. Дійсно багато зроблено міською владою, підприємствами міста, закладами освіти, культури, спорту, соціальними службами.

2016 рік був ознаменований двома важливими для Славутича подіями - 30-річчям Чорнобильської катастрофи та реалізацією наймасштабнішого інноваційного міжнародного проекту-нового безпечного Конфайменту над саркофагом четвертого енергоблоку Чорнобильської АЕС-"Арки".

В представленній слайдопрезентації висвітлювалися цифри, діаграми, порівняльні таблиці з усіх сфер життєдіяльності міста.Міський голова вручив нагороди трудовим колективам - ДП УЗФО Чорнобильської АЕС, ДСП "ЧАЕС", ВП "Атомремонтсервіс" та заводу з виробництва люмінесцентних світильників компанії "Вітава".

Отримали сертифікати і автори всіх проектів - переможців у рамках реалізації міської цільової програми"Громадський бюдждет участі міста Славутича на 2016-2020 роки".
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: