Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Миколай завітав до «особливих» діток

Свято Миколая прийшло до нас з ХІ століття із часів князя Всеволода Ярославовича. Свято зимового Святого Миколая відзначалося з давніх-давен. Існувало повір’я – якщо на ніч перед святом Миколая загадати побажання, то Святий їх обов’язково виконає. У нашому місті це свято...

 

Свято Миколая прийшло до нас з ХІ століття із часів князя Всеволода Ярославовича. Свято зимового Святого Миколая відзначалося з давніх-давен.

Існувало повір’я – якщо на ніч перед святом Миколая загадати побажання, то Святий їх обов’язково виконає.
У нашому місті це свято вже стало доброю традицією. Всі дорослі намагаються зробити радісним цей день для своїх дітей, аби зранку 19 грудня кожна дитинка знайшла свій подарунок під подушкою.

Напередодні свята до Центру реабілітації дітей-інвалідів завітало багато гостей. Народний театр «Добрий настрій», Кіноконцертний комплекс, Центр німецької культури «Хофнунг» подарували дітям театралізовану програму «Посмішка і К». Майстерно виконали свої театральні ролі Ольга Кропта, Валерій Іванченко, Томіла Дмитрюк, Ярослав Авдєєв, Софія Черняк, Людмила Куманяєва, Ростислав Гурьєв. Надихала на професійну гру акторів режисер – Тетяна Криворучко.

На завершення свята всі вихованці Центру отримали від міського голови Фомічева Юрія Кириловича подарунки.

Славутич – місто, яке працює на дітей і для дітей, адже саме з них починається завтрашній день нашого міста, нашої країни.

Зі святом!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: