Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Інспекційне обстеження Державної інспекції ядерного регулювання України

З 14 по 17 липня на Чорнобильській АЕС проходило інспекційне обстеження Державної інспекції ядерного регулювання України (далі: ДІЯРУ). Мета обстеження — перевірити, чи може ДСП ЧАЕС експлуатувати у дослідно-промисловому режимі перший пусковий комплекс нового безпечного конфайнмента з дотриманням вимог ядерної та радіаційної безпеки....

З 14 по 17 липня на Чорнобильській АЕС проходило інспекційне обстеження Державної інспекції ядерного регулювання України (далі: ДІЯРУ). Мета обстеження — перевірити, чи може ДСП ЧАЕС експлуатувати у дослідно-промисловому режимі перший пусковий комплекс нового безпечного конфайнмента з дотриманням вимог ядерної та радіаційної безпеки.

Перший пусковий комплекс нового безпечного конфайнмента (далі: ПК-1 НБК) — комплекс об'єктів, спроектованих та побудованих головним підрядником проекту НБК — компанією НОВАРКА. До нього входять металоконструкції Арки разом з системою основних кранів та системами життєзабезпечення і контролю стану НБК, а також нова вентиляційна труба.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: