Завантаження ...

У Славутичі до роковин аварії на ЧАЕС прип'ятчани висадили білі троянди

У Славутичі біля стели союзних республік прип'ятчани висадили білі троянди. До 35-х роковин аварії на Чорнобильській атомній станції висадили 200 кущів. Сьогодні о 12:30 годині люди, які жили в Прип'яті, зібралися аби висадити троянди на честь їхнього міста. Одночасно висаджували білі троянди і у місті Прип'яті....

У Славутичі біля стели союзних республік прип'ятчани висадили білі троянди. До 35-х роковин аварії на Чорнобильській атомній станції висадили 200 кущів. Сьогодні о 12:30 годині люди, які жили в Прип'яті, зібралися аби висадити троянди на честь їхнього міста. Одночасно висаджували білі троянди і у місті Прип'яті. 
На алеї встановили автоматичну систему поливу, а також вкрили декоративними камінчиками квіти. На початку заходу одна з прип'ятчанок розповіла іншим як правильно саджати троянди. Після невеличкої пояснювальної бесіди прип'ятчани прийнялися висаджувати троянди. Допоміг з висадкою і очільник міста Фомічев Юрій.
Захід відбувся з усіма правилами карантинних норм. Як повідомив міський голова, що дуже багато людей хотіли прийти й взяти участь у висадці білих троянд, але через карантин мали відмовити. 

Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия