Завантаження ...

У Славутичі викрали велосипед. Злочинця чекає сплата штрафу або ув'язнення до трьох років

2 квітня до відділення поліції №2 у місті Славутичі Вишгородського РУП надійшло повідомлення про крадіжку велосипеда, який був пристебнутий до перил на території місцевої лікарні. Наступного дня, 3 квітня до поліції надійшло аналогічне повідомлення про крадіжку велосипеда, який був пристебнутий у дворі біля...

2 квітня до відділення поліції №2 у місті Славутичі Вишгородського РУП надійшло повідомлення про крадіжку велосипеда, який був пристебнутий до перил на території місцевої лікарні. Наступного дня, 3 квітня до поліції надійшло аналогічне повідомлення про крадіжку велосипеда, який був пристебнутий у дворі біля будинку, де проживає власник.
Про це повідомили на сторінці Відділення поліції №2.
За даними фактами відкрито кримінальне провадження за статею 185 КК України (крадіжка). Крадіжка карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.
Поліцейські встановили особу злочинця, ним виявився 35-річний мешканець Славутича, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини та відбував покарання. Викрадені велосипеди зловмисник встиг продати в місті Чернігів. Правоохоронці Славутича вилучили велосипеди та повернули власникам. Досудове розслідування триває.
- Шановні жителі міста Славутич, будьте уважні, не залишайте свої речі без нагляду, використовуйте надійні велосипедні замки. А якщо ви стали свідком правопорушень, звертайтеся до відділення поліції, - звертаються поліцейські до славутичан.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия