Завантаження ...

У Славутичі відбувся майстер-клас з виготовлення оберігів до Дня Святого Валентина

Сьогодні, о 16:00 годині дня в приміщенні Соціально-психологічного центру відбувся майстер-клас з виготовлення оберігів до Дня Святого Валентина. У такому заході взяли участь діти учасників АТО/ООС та інших цільових груп...

Сьогодні, о 16:00 годині дня в приміщенні Соціально-психологічного центру відбувся майстер-клас з виготовлення оберігів до Дня Святого Валентина. У такому заході взяли участь діти учасників АТО/ООС та інших цільових груп. Далі обереги передадуть воїнам АТО/ООС через славутицьких волонтерів.

Майстер-клас провела фахівець із соціальної роботи Смирнякова Антоніна. Антоніна зарання відготувала для учасників ножиці, клей та декоративні камінці.Так як сроко свято Святого Валентина, то діти робили власноруч Валентинки учасникам АТО. Також домовилися, що одну Валентинку діти зроблять для своїх рідних, а другу для воїнів. 

На початку заходу Антоніна розповіла дітям, що таке свято Святого Валентина та навіщо робити Валентинки та їх дарувати. Розповіла, що це Свято для всіх закоханих, особливим святкування є те, що закохані дарують один одному Валентинки, в знак своєї любові. Дітки почали працювати над створенням Валентинок за допомоги соціальної правниці Антоніни. Вона допомогала діткам клеїти декаративні стрічки та камінчики на вирізані сердечка. Анна вже не вперший раз приходить до Соціально-психологічного центру на різноманітні заходи, і ось прийшла цей раз. У неї вже добре виходить робити Валентинки. Вирішила, що одну Валентинку подарує мамі, а іншу - воїну АТО.



Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия